High Stakes is een LRP in firefly setting. Dit evenement staat open voor eenieder die mee wil doen, maar we hebben een maximum van 50 plaatsen. Wees er dus tijdig bij met inschrijven.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar Ellen

informeren naar achtergronden etc kan via het plotteam

 

Het evenement start op 27 februarii 2015 en duurt tot 1 maarti.

Aankomst vanaf 18.oo uur voor spelers, monsters die willen helpen zijn vanaf half vier welkom. Zondag stoppen we om 14.00 uur en vinden het fijn als mensen helpen opruimen zodat we om 17.00 uur het terrein kunnen verlaten.

Neem tijdig contact op met spelleiding over je personage. We willen veel doen met achtergronden dus die willen we ruim voor het evenement hebben. Wacht aub niet tot de laatste week met het insturen want dan kunnen we je geen intriges meegeven.

Locatie:

We spelen op Kamphuis Ahoy in Oosterhout. Er zijn bedden aanwezig, maar je moet zelf een onderlaken, slaapzak en kussen meenemen.

Kamphuis Ahoy
Pannenhuisstraat 12
4911 BS Den Hout /Oosterhout

Het weekeinde kost 60 euro voor spelers en 50 euro voor monsters.
Voor dit geld krijg je een weekeinde rollenspel, tweemaal overnachting in bedden, een licht avondeten op vrijdag, ontbijt, lunch en avondeten op zaterdag, en ontbijt en lunch op zondag.

Inschrijving is pas compleet als het geld en je achtergrond ontvangen zijn.

Het inschrijfgeld mag je overmaken naar rekening NL71 INGB 0009 5648 82 ten name van E J Roepert en R van Vugt. Op het forum staat een lijst van de ingeschrevenen en of hun betaling is ontvangen. Je mag op het forum een berichtje achterlaten dat je je wilt inschrijven, of je kunt een email sturen naar Ellen. Als je je inschrijft, ga dan ook even naar de personage pagina om een character te bedenken en/of je ideeën door te geven aan het plotteam.